Generációs alapú befektetések

Mi hiszünk abban, hogy a 30-50 év közötti korosztály rendelkezik a legnagyobb kreatív energiával, munkabírással, network-potenciállal egy új vállalat létrehozásánál, egy-egy részpiac meghódításánál.

A cégalapítás előtti években sokat teszteltük azt a hipotézist, hogy létezik-e generációs alapú befektetési magatartás. Vajon a korosztályos alapú elkülönítés, pontosabban az, hogy milyen korúak egy-egy cég létrehozói, meghatározzák-e a sikert vagy a növekedési képességet. Mi hiszünk abban, hogy a 30-50 év közötti korosztály rendelkezik a legnagyobb kreatív energiával, munkabírással, network-potenciállal egy új vállalat létrehozásánál, egy-egy részpiac meghódításánál. Mi ezeket az embereket, vállalatokat keressük, hogy partnerként katalizálni tudjuk a legjobb erőforrás-lehetőség mixet. Kétség nem férhet hozzá, ez a sakkjáték hosszú távú.

Vállalati embrionális állapot

A legjobb befektetés ott kezdődik, ahol létrejön a semmi közepén egy megalapozott vízió mellett néhány tehetséges ember partnersége. Szeretjük az embrionális állapotban lévő elképzeléseket és kezdeményeket.

Ez az a fázis, ahol már lehet látni, mit fejlesztünk, ahol már létrejöttek azok az alap szervezeti, működési egységek és szabályok, ami mellett a növekedés megindulhat. A kérdés már csak az ütem és az optimális méret. Azt is tudjuk, hogy vannak nagyobb ugrások, ütemváltások, amelyek eltérnek a lineáris növekedési modelltől. Ezeket a helyzeteket nem csak észre kell venni, hanem valójában elő is kell segíteni. Mi arra törekszünk befektetőként és tanácsadóként is, hogy ezeket a pontokat előrejelezzük, megalapozzuk és stabilizáljuk a vállalat érdekében.

adminGenerációs alapú befektetések