Rólunk

Privát stratégiai tanácsadói és befektetési társaság, családi alapítással és irányításban. A tulajdonosi kör egy része, pillére az Egyesült Államokban, a másik Magyarországon él. Így már érthető, hogy fizikailag és szimbolikusan is kötődünk a híd és az Atlanti-óceán fogalmához, sokféle markáns jelentésréteggel és üzenettel.

A metafora földrajzi értelme világos, a két kontinens közötti távolság leküzdése, a két világ összekötése évszázadok óta a legfontosabb mozgatóeleme a gazdasági fejlődésnek. Hiszünk abban, hogy a következő emberöltő távlatában is Európa és az Egyesült Államok viselkedése fogja meghatározni a világgazdaság legfontosabb folyamatait. Ez a viszony komplex, egymással vetélkedik a kapitalista világ két alap magatartási formája: a kooperáció és a versengés. Nincs is ezzel semmi baj, végső soron a mi dolgunk csak az, hogy megtaláljuk a megfelelő mixet a befektetési döntéseinknél és az ügyfeleinknek adott stratégiai javaslatainknál.

A tanácsadói és befektetői világban a híd szerepnek vagy az áthidalás fogalmának szimbolikus jelentései is meghatározó jelentőségűek. Ez egyszerre jelent egy választott magatartás formát és a piaci folyamatokhoz, lehetőségekhez való hozzáállást is.

Befektetői oldalon a híd szerep és magatartás hangsúlya, hosszú távú célja az, hogy megtaláljuk és összekössük azokat a piacokat, vállalatokat és projekteket, amelyek nagy növekedési potenciállal rendelkeznek, és amelyekben jól használható az a speciális tudásbeli és helyzeti előny, hogy két kontinensen is jelen vagyunk fizikailag. Stratégiai tanácsadóként pedig az a célunk, hogy ügyfeleink mindig tudják és érezzék, fel tudjuk építeni számukra azokat a hidakat, amelyekre akár ideiglenesen, akár tartósan szükségük van a vállalati folyamataik kezeléséhez, a problémáik megoldásához.

adminRólunk